Német Öröklési és Büntető Jog

Kevés jogi területtel foglalkozunk - de azzal alaposan!

Német Öröklési Jog

Több mint 25 év ügyvédi tevékenység, ebből több mint 15 év az öröklési jog területén - főként határokon átnyúlóan -, több év Észak-Rajna-Vesztfáliában, Hessenben és Rajna-vidék-Pfalzban egy nagy országos nonprofit szervezet hagyatéki osztályának felállítása és vezetése: jól ismerem az öröklési jogot.

Nos, sokan ismerik.  De én kezelem az összes hagyatékot - A-tól Z-ig. Megszerzem az öröklési bizonyítványt - ha a hagyaték egy része Magyarországon van, az európai 0r0klösi bizonyítványt -, lezárom a számlákat Németországban, elintézem a lakások vagy házak kiürítését, találok egy ingatlanügynököt és eladom az ingatlant, befizetem az örökösödési adót Németországban, vagyis gyakorlatilag mindent elintézek Ön helyett - amíg a pénz a számláján van, vagy az ingatlan az Ön nevére van bejegyezve. És ezzel a tudással nem sokan rendelkeznek. Főleg nem magyar nyelven.

Német Büntetőjog

A büntetőjog széles terület. Szintén széles skálán mozogtam, védtem egykori UCK- harcosokat mint állítólagos háborús bűnösöket Koszovóban, és képviseltem holokauszt-túlélőket, akik SS-bűnözőkkel szemben pártfogóként léptem fel. De a sok területen a legmagasabb szintre jutni, és mindenekelőtt ott maradni szinte lehetetlen.

Ma a büntetőjogon belül csak néhány olyan területre korlátoztam a tevékenységemet, ahol magas szintű specializációt tudok elérni és fenntartani, és még a nehéz helyzetekben is tudok valamit kihozni az ügyfeleim számára.

Rechtsanwalt 
Dr. Donat Ebert
 

Némt Öröklési és Büntetőjog

1997 óta vagyok ügyvéd Németországban. 2011 óta a Magyar Ügyvédi Kamara tagja vagyok Budapesten. 2013 és 2016 között védőügyvédként dolgoztam Koszovóban a Nemzetközi Bíróság előtt.

 

Sokat láttam és sokat tettem. Négy országban, három nyelven védtem ügyfeleket büntetőeljárásokban.

 

Körülbelül 200 határokon átnyúló öröklési jogi ügyet kezeltem. Más európai országokban - mindenekelőtt természetesen Magyarországon -, de a tengerentúlon is, különösen Kanadában.

 

De rájöttem, hogy meg kell elégedni és szakosodni kell. Csak így lehet csúcsteljesítményt nyújtani és a legjobb szolgáltatást nyújtani az ügyfeleknek. És véleményem szerint így is kell.

 

Így jutottam el oda, hogy olyan jogi területekre specializálódtam, amelyeket a legtöbb kolléga legfeljebb csak alkalmanként végez. De én főként ezt teszem. Az Ön érdekében. És a legnagyobb szakértelmem szempontjából.

 

Kérem, forduljon hozzám bizalommal, ha ez a megközelítés elnyerte tetszését.  

 

 

Kapcsolat

Segítségre van szüksége Németországban? Írjon nekünk!

Büntető eljárásban érdemes minél hamarabb felvenni a kapcsolatot egy kompetens, elkötelezett védővel!

 

Kérjük, használja ki a lehetőséget, hogy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül 

telefonos egyeztetést kezdeményezzen velünk.

 

Így elérhetem Önt, és Ön is elérhet engem egy olyan időpontban,

 amelyet egy védett, zavartalan beszélgetésre tudunk használni.

Logo

© 2024 Urheberrecht Kanzlei Dr. Donat EBERT. 

  Startseite - Impressum - Kontakt - Datenschutz. Alle Rechte vorbehalten. 

Wir benötigen Ihre Zustimmung zum Laden der Übersetzungen

Wir nutzen einen Drittanbieter-Service, um den Inhalt der Website zu übersetzen, der möglicherweise Daten über Ihre Aktivitäten sammelt. Bitte überprüfen Sie die Details in der Datenschutzerklärung und akzeptieren Sie den Dienst, um die Übersetzungen zu sehen.